• instagram

Armbånd med lille pensel i sølv og bomuldssnor

Armbånd med fin lille pensel i sterlingsølv 925 & platinplettering og bomuldssnor fra smykkefirmet Prigipo i Athen. I Grækenland bruger man meget det at have bestemte symbolske armbånd til forskellige højtider og mærkedage. Der findes fx. et bestemt armbånd til at fejre 1.marts med (og iflg. overtro: beskytte sig mod solforbrænding ved at bære det!), omkring ved nytårstid er der masser af “godt nytår-armbånd” med årstallet på osv. Måske får jeg nogle eksempler hjem på et tidspunkt 😉 Her. min helt klare favorit indtil videre:

Armbånd med lille pensel

Penslerne fremstilles i forskellige farver, og det er umuligt at vælge farve! Derfor er dette Lucky Charm-armbånd pakket ind i sød lille konvolut med påskrift på græsk: “Hvad fik du?!” Lad dig overraske – måske bliver det årets nye yndlingsfarve!

Pensel str.: 0,5 x 3 cm

Palet (lukning): 0,5 x 0,7 cm

Kæde: voksbehandlet sort bomuldssnøre med mulighed for indstilling af længde.

Pris: Lucky Charm-armbånd med pensel i hemmelig farve pr. stk 295DKK incl. forsendelse

 

 

Accessories, smykker og bolig decor i Grækenland

Der er mange nye, græske virksomheder, der fremstiller fine og originale smykker, boligtilbehør, køkkengrej osv. Disse penselmotiv-smykker har noget retro og barnligt over sig, noget kunstnerisk(!) og ikke så selvhøjtideligt. Samtidig er de fremstillet i høj kvalitet, meget detaljeret og perfekt udført. Jeg kan godt lide, at motivet ikke er noget man ser så meget på smykker: ellers er der rigeligt af smykkefirmaer at købe fra i Danmark. Men vi holder godt øje med Prigipo … de er seje. Mange fine idéer fra den kant …Se deres græske webshop her

 

Gem