• instagram

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser – om regler for køb, forsendelse, levering, fortrydelse og reklamation hos Greeklish – greeklish.grafikbutik.dk

Oplysninger om virksomheden

Dette website ejes af enkeltmandsvirksomheden
Grafikbutik.dk | CVR nr. DK-33383193
v. Anne-Katrine Haansbæk
Kirkevænget 175
8310 Tranbjerg J DK
Tlf. 40566884 (foretrækker, at du sms’er – nemmere at ha’ på skrift)
Mail: hej@grafikbutik.dk

Produkterne er købt og hentet i Grækenland hos lokale producenter eller græske virksomheder.
Varerne repræsenterer mit personlige valg af sjove, anderledes ting, der ikke kan fås i Danmark. Greeklish er et meget lille foretagende, og jeg hjemtager kun ting i det omfang, jeg synes de har en æstetisk værdi og ‘passer ind’ i mit lille koncept her – så der kan ikke bestilles andre produkter, man har set på rejser el.lign. Du er dog velkommen til at skrive mig en mail med forslag, hvis du kender til noget, du mener, jeg burde overveje 😉

Få stk. af hver/ enkelte af hver vare

Websitet/konceptet Greeklish fungerer på den måde, at jeg tager et begrænset antal varer med hjem fra Grækenland, nogle varer har jeg endda kun ét stk af (men kan muligvis skaffe igen – bare ikke indenfor meget kort tid). De varer, jeg kun har få af, vil være beskrevet sådan i teksten. Der kan være gengangere, hvor jeg henter flere af samme – men der kan også være varer, som jeg vælger at erstatte med andre nye ting.
Du skal tænke lidt som en vintagebutik: Slå til, hvis du ser noget, du må eje – det er ikke sikkert, det kommer igen.

Betaling

Du kan betale ved at lave en bankoverførsel på din bank-app. Overfør til: Reg.nr.: 3409 Kontonr.: 11449921 (Der står Grafikbutik.dk som modtager) **Jeg håber på at kunne opgradere med flere løsninger senere – webshop og kortbetaling**
Når du har bestiller varer hos mig, hvad enten vi aftaler over Instagram eller du sms’er/mailer mig, vil jeg sende dig en bekræftelse på din ordre pr. sms. Derefter går jeg i gang med at pakke dine varer. Måske er der også små gratis overraskelser i pakken 😉

Forsendelse

Jeg sender din ordre hurtigst muligt efter, din overførsel er at se på min konto. Porto er inkluderet i priserne overalt. Visse af varerne sendes kun sammen med andre varer ved køb af flere ting i samme ordre/forsendelse. Dette fremgår på de enkelte produkters handelsbetingelser (se tekst ved varen). Bakkerne fylder meget, og kan dermed være svære at sende, især ved køb af flere varer i samme forsendelse. Derfor kan det her undtagelsesvist blive nødvendigt enten at afsende bakken delvist skilt ad (nem at samle, skruer medfølger) eller med ekstra porto påført. Dette vil jeg give besked om i det konkrete tilfælde.
Jeg sender kun i Danmark. Normalt afsendes indenfor 3 døgn – der kan være undtagelser, men så får du besked om det pr. sms. Der tages forbehold for vilkår, der kan forsinke levering.
Jeg sender med DAO, og du modtager en sms, når pakken er indleveret til forsendelse. Du modtager herefter endnu en sms, når din pakke er klar til afhentning i DAO pakkeshop i nærheden af din bopæl. Se hvor DAO har pakkeshops i nærheden af dig

 

Ordering and shipping for customers outside of Denmark – see below Danish text on this page

 

Persondata

Cookies: Der sættes cookies til at se, hvor mange besøger websitet – intet andet.

Fortrydelse

Alm. handelsbetingelser som kunde i webshop betyder, at du har 14 dages fortrydelsesret – det er helt standard betingelser i onlinebutikker. Dette er ikke en webshop, men et blogsite med handel via personlig kontakt/bestilling pr. sms/tlf/Instagram-besked.
Alligevel tilbyder jeg selvfølgelig standard handelsbetingelser ved onlinehandel med hensyn til fortrydelse. Dvs., du kan fortryde købet ved at meddele mig det indenfor 14 dage fra pakken er modtaget. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage pakken fra DAO. Du skal ringe eller maile mig om din fortrydelse, sørge for, at varen ikke ibrugtages og sørge for, at den tilbagesendes i forsvarlig emballage (den, du modtog pakken i). Du får hele ordrens pris (incl. forsendelse) returneret, men du betaler selv returporto.

Husk, at når du køber online og vil fortryde eller reklamere, må du kun have “prøvet varen” på samme måde, som havde du stået i en butik og kigget på den/afprøvet den. Du må altså ikke tage varen i brug som sådan. Hvis varen returneres og har været taget i brug, har den mistet delvis/helt sin handelsværdi – og så kan du kun få delvis eller ingen penge tilbage. Så sørg for, at varen er ubrugt og i samme stand som ved modtagelse – og sørg naturligvis også for at returnere den i forsvarlig emballage.

Du kan læse mere om regler for e-handel her på Forbrugerstyrelsens hjemmeside

Reklamation

Skulle der (mod forventning) være fejl eller mangler ved varerne i din modtagne pakke, kan du lave en reklamation for onlinekøbere. Husk, at reglerne beskrevet ovenfor vedrørende ibrugtagning og afprøvning også gælder her – også selvom du skulle have modtaget forkert vare.
Reklamation foregår på den måde, at du sender mig en mail, hvor du beskriver hvori fejlen består – gerne detaljeret og du kan også vedhæfte billeder. Dette sender du til min mailadresse hej@grafikbutik.dk, så vi kan rette fejlen/ombytte/finde en løsning.

Kontakt mig – send først pakken tilbage, når vi har aftalt nærmere.

Adresse:
Grafikbutik.dk
Kirkevænget 175
8310 Tranbjerg
DK

 

Ordering and shipping for customers outside of Denmark

This website and sales via personal contact &/or Instagram is for residents in Denmark, but if you wish to place an order and you have and address outside of Denmark – you can do that!
You will pay an additional shipping fee and you need to transfer the total (shipping included) to my bank account before sending, so it’s easier if you to contact me personally with your specific order for an accurate total price including shipping.
Thank you! Mail me at: hej@grafikbutik.dk for fastest answer;)