• instagram

Serveringsbakker med håndtag | aluminium i sølv- og guldfarvet

De traditionelle serveringsbakker som man kender dem fra cafeer og restauranter sydpå

Disse serveringsbakker er super praktiske, da man kun bruger én hånd og alligevel kan transportere en masse fyldte glas og kopper uden at spilde. Det er fx. rigtig smart, når man bor i hus med trapper eller i haven, på terassen – eller på kontoret, når et møde hurtigt skal gøres klar med kaffe og the.

Produktion:

Disse kafenio-bakker stammer fra et mindre værksted lidt uden for Athen. De produceres helt traditionelt i aluminium og med den lidt rå udformning, som er mest populær i Grækenland.
Du kender måske også bakkerne i en mere mellemøstlig version i messing med mere svungne former? Denne aluminium udgave er mest brugt i Grækenland. Dels fordi, der produceres aluminium lokalt, dels fordi bakken er meget lettere og kan holde til lidt af hvert.
De findes desuden også i en cyanblå og rustrød version. De blå og røde er også meget sjove, men måske mere sjove end de er pæne. I hvert fald har jeg valgt at hente nogle af de guld- og sølvfarvede i første omgang.
Disse to modeller – sølvfarvet og messingfarvet – passer flot ind i en nordisk kontekst, hvor enkelheden og de neutrale farver tilsat lidt metal shine er en langtidsholdbar trend.

Priser og størrelser:

  • 18 cm Ø, alu/sølvfarvet: 200DKK  UDSALG: Køb 2 stk. til 350 DKK incl. forsendelse
  • 18 cm Ø, alu/guldfarvet: 200DKK  UDSALG: Køb 2 stk. til 350 DKK incl. forsendelse
  • 30 cm Ø, alu/sølvfarvet: 285DKK  PÅ LAGER
  • 30 cm Ø, alu/guldfarvet: 295DKK  KAN BESTILLES HJEM

*Priserne er incl. forsendelse, med mindre pakkevolumen overstiger det tilladte: Så får du en ny samlet ordrepris incl. fragt af mig!

Se opslag på Instagram her

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem