• instagram

Skåle | frugt- eller brødkurve i aluminium i sølv- og guldfarvet

Skåle – eller egentlig brødkurve – i aluminium med diameter på 22 cm

Skåle til frugt, brød, opbevaring af småting

Disse skåle har jeg i alu/sølvfarvet og alu/guldfarvet i én str. – diameter lige knap 22 cm. De er fine til frugt, brød o.lign., men jeg har også brugt dem til planter og underskåle, dekorationer …Da skålene er lavet af aluminium, skal man ikke opbevare madvarer i dem. Ifølge producentens anvisning må man opbevare ‘våde’ madvarer og væske i aluminium i op til 24 timer, men jeg vil fraråde at servere decideret madretter i disse alligevel.

Produktion:

Skålene er produceret i Nikaia i nærheden af Athen på samme værksted som kanderne og serveringsbakkerne er købt. De fås i 4 farver, men jeg har valgt at hente de to af dem til en start: de sølvfarvede og de guldfarvede. Måske vil jeg hente nogle af de røde og de cyanblå senere – hvis du er interesseret, giv mig endelig besked 😉

Priser:

  • Alu 22 cm Ø, alu/sølv: 90DKK
  • Alu 22 cm Ø, alu/guld: 90DKK
  • 2 stk. 1 sølv + 1 guld: 160DKK

*Priserne er incl. forsendelse

Se opslag på Instagram her

 

Gem

Gem